KOCON Soest BV

Bedrijvenpark ‘De Kolken’
Koningsweg 30, 3762 EC Soest
  
 
Omschrijving
Soest, Nieuwbouw Bedrijvenpark ‘De Kolken’
 
Algemeen
Aan de rand van Soest ligt bedrijventerrein de 'Soestdijkse Grachten'. Het terrein waar voorheen bekende de puttenfabrikant ‘TBS’ gevestigd was, wordt herontwikkeld. De sloop is inmiddels begonnen! 
 
Op het nieuw te realiseren Bedrijvenpark ‘De Kolken’ worden diverse bedrijfsunits gebouwd, die zullen variëren in grootte van 20 tot 4.000m2. Wij nodigen u uit om mee te denken over de samenstellingen van deze units. Kijk hieronder bij ‘Denk met ons mee!’ voor informatie.
 
Ligging
Het terrein van in totaal 44.000m2 ligt aan de westzijde van Soest, op steenworpafstand van Paleis Soestdijk. Door de gunstige ligging bevind je je binnen een minuut op de doorgaande N-wegen naar Utrecht, het Gooi en Amsterdam. Perfect omsloten door de A1, A27 en A28 en tegelijkertijd gelegen in een prachtige, groene omgeving.
 
Status
Op dit moment werkt de architect aan een plan voor het totale nieuwbouwproject. Hierbij worden de indeling van het terrein en de gebruiksmogelijkheden in kaart gebracht. Op basis daarvan zullen de verschillende opties met daarbij behorende huurprijzen vastgesteld worden*. Concrete informatie is in deze fase nog niet beschikbaar.
 
Denk met ons mee!
Graag ontvangen wij zoveel mogelijk informatie van geïnteresseerde partijen, zodat wij uw wensen mogelijk mee kunnen nemen in de plannen. Denk hierbij aan de aantal vierkante meters, het doelgebruik van de ruimte, aantal vierkante meters buitenruimte, de gewenste indeling van het gebouw (indeling kantoor/bedrijfsruimte), koop of huur etc. Nu de plannen gesmeed worden is het een goed moment om uw wensen aan ons door te geven!
 
Blijf op de hoogte
Heeft u interesse en/of wilt u op de hoogte gehouden worden? Reply dan op deze e-mail en stuur ons een bericht voorzien van uw contactgegevens en uiteraard uw wensen, dan houden wij u op de hoogte.


Majoor Makelaars Soest & Baarn 
info@makelaarsmajoor.nl 
035-6036282


 

Algemene informatie

HandelsnaamKocon Soest BV
AdresDuivensteeg 2A
Postcode1411 BP
PlaatsNaarden

Website
Telefoonnummer+31652427744
E-mailadreshijmansfrank@gmail.com

Lidnummer4444546
KvK-nummer76971929

Postadres

AdresDuivensteeg 2A
Postcode1411BP Naarden

Sociale Media