StickerOp

Stickerop een ludieke naam voor een bedrijf dat al de hele tijd van haar bestaan niets liever doet dan het opplakken van stickers.

Eigenlijk is Stickerop ontstaan uit twee bedrijven namelijk StudioMAS en SO&BT. Beide bedrijven werken al vanaf 1995 samen en zijn in 2009 samen gegaan onder de naam StickerOp. Waar StudioMAS vooral bezig was met het ontwerpen en produceren van zg. stand decoraties voor bedrijven die zich op een beurs presenteerden, was SOBT het bedrijf dat deze stand decoraties toepaste in de door hen gebouwde beursstands. Aan veel van de werkzaamheden van StudioMAS en SO&BT kwam in 2008 een einde door de crisis. Beide hadden veel klanten in overheid en de publieke sector. Deze sectoren werden hard geraakt door de crisis en mede daardoor viel er veel werk weg.

Waarom StickerOp? Het plakken van stickers bleef kriebelen en er werd in 2008 gezocht naar een oplossing om de weggevallen werkzaamheden te compenseren. Als alle creativiteit , expertise, apparatuur, software en de wil aanwezig is, dan zoek je het al gauw in diezelfde hoek… De BtoB klant viel voor een deel weg maar het internet bood mogelijkheden om op grote schaal de BtoC kant te bereiken.  StickerOp koos voor deze weg en de eerste webwinkel van StickerOp was geboren. Deze opende in 2009 haar deuren langs de digitale snelweg. En snel ging het, een gat in de markt zo bleek het.

 Met StickerOp richten wij ons vooral op de particulier die bezig is met het inrichten van vertrekken in de woning. Tegenwoordig maken wij veel minder stickers van bedrijfslogo’s en wervende teksten ten behoeven van beurzen maar maken wij decoraties en muurteksten voor kinderkamer, babykamer en andere vertrekken in de woning. Wij maken decoraties met thema's als sport, de wereld, natuur en voertuigen. Het werk blijft hetzelfde alleen de klant is anders.

Binnen StickerOp hanteren wij alle disciplines die wij voorheen ook al hanteerden. Ontwerpen, produceren en verkopen. Het verschil zit hem vooral in het verkopen. Waar wij vroeger opdracht kregen gericht iets te maken, bedenken wij nu een product waarvan wij vinden dat het mooi of toepasselijk is en gaan dat dan vervolgen proberen te verkopen. Die verkoop van onze muurstickers gaat geheel via onze webwinkel www.stickerop.nl en andere stenen- en webwinkels. Men kan hier een product kiezen, de afmeting zelf bepalen en een kleur zelf aangeven. Het product wordt vervolgens afgerekend en binnen max 5 werkdagen door de post thuisbezorgt.

Inmiddels hebben wij veel tevreden klanten en hebben wij het idee de woningen in Nederland en België van binnen iets mooier te maken. Bovendien toveren wij regelmatig een glimlach op de gezichten van onze klanten, missie geslaagd!

Algemene informatie

HandelsnaamStudioMAS
AdresSchrikslaan 27
Postcode3762TB
PlaatsSoest

Websitewww.stickerop.nl
Telefoonnummer0355247778
E-mailadresinfo@stickerop.nl

Lidnummer3015
KvK-nummer56851022

Postadres

Adres
Postcode

Sociale Media