AWR Bewindvoering

Welkom bij AWR Bewindvoering

awr

Het hoofd financieel boven water houden is in het huidige economisch klimaat voor veel mensen een lastige opgave. Door verschillende oorzaken kunnen mensen in financiële problemen komen en het overzicht verliezen De eerste stap naar een oplossing is het weten en accepteren dat er een probleem bestaat.

Een vervolgstap is het vragen om en zoeken naar hulp. Een mogelijkheid om u hierbij te helpen is Beschermingsbewindvoering. Dit is een grote stap en ook een zware maatregel. U beheert namelijk, nadat u onderbewind gesteld bent, niet alleen uw financiën. Wij beheren vanaf dat moment uw financiën en doen dit als het kan, samen met u. Daarnaast moet u zien rond te komen van een wekelijks budget. Dit 'leefgeld' is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden.

Voordat de kantonrechter overgaat tot het aanstellen van een bewindvoerder, onderzoekt deze of er niet een andere, minder zware, maatregel mogelijk is. Daarom attenderen wij u op de verschillende instanties die er zijn en waar u uw probleem kunt bespreken. Deze instanties kunnen u helpen het overzicht op uw financiën terug te krijgen. In de meeste gevallen wordt deze hulp gratis verstrekt.

Algemene informatie

HandelsnaamAWR Bewindvoering
AdresDorresteinweg 72-29
Postcode3763 LL
PlaatsSoest

Websitewww.awrbewindvoering.nl
Telefoonnummer+31624378083
E-mailadresinfo@awrbewindvoering.nl

Lidnummer4444464
KvK-nummer59134771

Postadres

AdresPostbus 75
Postcode3760 AB Soest

Sociale Media