Verslaglegging4you

Als notuleer specialist verzorg ik meer dan alleen een correcte verslaglegging. Tijdige en complete voorbereiding van de vergadering dragen in belangrijke mate bij aan een succesvolle bijeenkomst. Het tussentijds opvolgen van gemaakte afspraken zorgt vervolgens voor een beter verloop van het volgend overleg. Op deze manier ontzorg ik voorzitter of (bestuurs)secretaris.

Ik maak heldere verslagen van (complexe) vergaderingen, waarin de essentie van de discussie goed is vastgelegd en besluiten duidelijk genoteerd. Ook voor het vastleggen van (zeer) vertrouwelijke gesprekken bent u bij mij aan het goede adres.

Als notulist opereer ik veelal alleen. Daarom werk ik daarnaast ook graag samen in projecten. Ik enthousiasmeer, motiveer en help mensen zodat doelen tijdig en binnen budget bereikt worden. Mijn rol binnen een project kan verschillend zijn en hangt nauw samen met omvang en aard van het project en behoefte op dat moment. Projectsecretariaat is mij op het lijf geschreven. 

Ik enthousiasmeer, motiveer en help mensen zodat doelen tijdig en binnen budget bereikt worden. U zult versteld staan van het gunstig effect van een paar uur per week ondersteuning van mijn kant.

Ik ben een ervaren directiesecretaresse. Mijn opdrachten zijn breed en divers. Mijn inzet verschilt van opdracht tot opdracht. Maatwerk dus! Ik werk hard (ook volgens mijn opdrachtgevers) en ben gedreven. Integriteit, professionaliteit en efficiency staan hoog in mijn vaandel. Daarnaast vind ik humor erg belangrijk.  Zo helpt mijn passie voor mijn vak voor meer ruimte in uw agenda.

Kan ik iets voor u, uw organisatie, (kennisintensieve) stichting of vereniging betekenen? Bel 06-273 12 468  of mail me info@verslaglegging4you.nl

 

Algemene informatie

HandelsnaamVerslaglegging4you
AdresHartmanlaan 29
Postcode3768 XG
PlaatsSoest

Website
Telefoonnummer+31627312468
E-mailadresinfo@verslaglegging4you.nl

Lidnummer2337
KvK-nummer50392069

Postadres

AdresHartmanlaan 47
Postcode3768 XG Soest

Sociale Media