Kroon Legal

Kroon Legal is een juristenkantoor voor ondernemers. Het kantoor richt zich op zzp’ers en mkb’ers. 

Ik, Geert Polders, heb het kantoor opgericht in Soest. Ik ben al ruim zeven jaar zelfstandig ondernemer. Daardoor weet ik hoe het is om een onderneming op te starten en hoe het is om een onderneming draaiende te houden. Ik weet wat een ondernemer drijft, wat hem/haar bezig houdt, wat hij/zij belangrijk vindt en waar hij/zij vooral geen tijd en geld aan wil besteden. Een ondernemer ben je 7 dagen in de week. Mijn e-mail en mijn telefoon gaan dan ook niet op vrijdagmiddag uit, om vervolgens pas op maandagochtend weer aan te gaan.

Ik ben ruim tien jaar jurist. Ik ben afgestudeerd in het bedrijfsrecht. Jaarlijks volg ik veel cursussen op het gebied van mijn specialisaties. Ik durf mij dan ook met recht dé jurist voor ondernemers te noemen.

Het voordeel van de combinatie ondernemer en jurist

Al vanaf het begin zoek ik alles zelf uit. Ik was immers ‘alleen’. Het is voor mij daardoor een vanzelfsprekendheid om onbekende wegen te onderzoeken, om documenten zelf op te bouwen, om vraagstukken uit te zoeken, om creatief te zijn en om de verantwoordelijkheid te nemen. Ik trek taken naar me toe en ben proactief geworden. Als beginnend ondernemer en jurist heb je ook geen andere keuze. Hierdoor heb ik de afgelopen jaren enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Die kennis en ervaring krijg je niet als je in loondienst bent. Bij elk dossier heb ik vanaf het begin de verantwoordelijk gehad. Jouw dossiers wordt daarmee vanzelfsprekend mijn verantwoordelijkheid.

Ik ga de strijd aan, maar niet tegen elke prijs. Ik ben er om jou bij te staan en niet om jou op kosten te jagen en je tijd te verdoen. Ik procedeer tegen consumenten en ondernemers die zich laten bijstaan door advocaten of juristen van rechtsbijstandverzekeraars. Maar al hebben zij een heel team achter zich staan, daarmee halen zij niet wat ik heb: gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel, inlevingsvermogen, creativiteit, denken en voelen als een ondernemer, persoonlijk instaan voor je werkzaamheden en meer dan 80% van de zaken winnen.

Je kunt bij mij terecht voor advies over:

  • Algemene voorwaarden. Ik stel algemene voorwaarden op en ik controleer algemene voorwaarden op de inhoud. Bij geschillen over algemene voorwaarden adviseer ik over de toepasselijkheid, de uitleg en het buiten toepassing laten verklaren ervan.
  • Contracten. Ik stel contracten op en ik controleer contracten (vooral op de risico's). Ik adviseer regelmatig over de uitleg van contracten en over bepalingen in contracten.
  • Huurrecht bedrijfsruimte.  Ik adviseer over huurovereenkomsten voor winkels, kantoorruimtes, opslagruimtes, etc.
  • Incasso. Ik incasseer openstaande facturen op basis van no cure no pay. Je betaalt geen dossierkosten, administratiekosten of noem maar op. Je betaalt alleen als jij er beter van wordt.
  • Privacy. Voor advies over je privacyverklaring, disclaimer en gegevensverwerking op basis van de Algemene Wet Gegevensbescherming (AVG), kun je bij mij terecht.
  • Procederen. Is een procedure nodig om je gelijk te halen? Wil je klant niet betalen? Dan start ik namens jou een procedure bij de kantonrechter. Soms deels op basis van no cure no pay.

Neem je contact op met mij, dan krijg je het volgende:

Een gratis eerste gesprek. Ook als ik verder niets voor je hoef te doen. Een persoonlijk aanspreekpunt. Ik ben en blijf jouw aanspreekpunt. Duidelijkheid en openheid vooraf. Je weet wat je krijgt; geen vervelende verrassingen (zoals kosten) achteraf. Jouw belang wordt bij elke stap besproken. De verhouding tussen de kosten en de baten blijf ik in de gaten houden. Gelijk krijgen moet je ook wat opleveren. Ik blijf met je meedenken. Ik kan me goed in cliënten inleven, doordat ik zelf ondernemer. Ik weet wat in de praktijk wel en wat niet werkt. Ik geef je het beste advies. Ik volg regelmatig cursussen, waardoor mijn kennis up to date is. Hierdoor krijg je het beste en meest actuele advies. Zowel mijn advies als mijn werkwijze is praktisch. Je krijgt advies en oplossingen waar je ook echt wat aan hebt. Advies dat realistisch is. Ik werk efficiënt. Zoveel mogelijk gaat per e-mail. Ik breng ook niet elke telefoongesprek of e-mail in rekening. Dat kost mij te veel tijd (en het scheelt jou steeds een factuur inboeken). Ook verlaag ik op die manier de drempel om contact met mij op te nemen. Ook al is het maar voor iets ‘kleins’. Mijn ervaring is, dat ik zo veel meer informatie krijg. Ik werk tegen een laag tarief of een vast bedrag.

Algemene informatie

HandelsnaamPolders Rechtspraktijk
AdresNassauplantsoen 11
Postcode3761 BH
PlaatsSoest

Websitewww.kroonlegal.nl
Telefoonnummer0611757775
E-mailadrespolders@kroonlegal.nl

Lidnummer2016
KvK-nummer53134834

Postadres

Adres
Postcode

Sociale Media