Leuk Personeel

Leuk Personeel is een Arbodienstverlener met een P&O expertise, sterk vertegenwoordigd in de provincies Noord Holland, Flevoland en Utrecht. In ons werk zijn we nuchter en pragmatisch; wij houden van eenvoudige en praktische oplossingen. Resultaat telt en de weg daarheen mag zo recht mogelijk zijn. Tussen de stevige wet- en regelgeving zoeken wij naar creatieve oplossingen, waardoor complexe zaken opeens helemaal niet meer zo ingewikkeld zijn.

Directe aanpak verzuim

Samen met een groep specialisten gaan wij voor een directe aanpak van uw ziekteverzuim. Met onze deskundigheid en betrokkenheid begeleiden we werkgever en werknemer in het gehele proces van de Wet Verbetering Poortwachter. Met name in de eerste 6 weken van een mogelijk langdurige verzuim is aandacht en actie zeer belangrijk. Voor Leuk Personeel is dit dan ook het speerpunt van de dienstverlening. In de eerste 6 weken zal veelvuldig contact zijn met de werknemer.

Wij onderscheiden ons door een hoge mate van betrokkenheid. Wederzijds vertrouwen en een goed persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Arbodienstverlening is maatwerk. Dit betekent voor ons dat er duidelijke afspraken worden gemaakt met snelle terugkoppelingen. Kwaliteit staat voorop!

Onze manier van werken, mede ondersteund door een gebruiksvriendelijk verzuimsysteem wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.

Dé externe personeelsadviseur

Naast arbodienstverlening hebben wij veel kennis in huis op het gebied van arbeidsrecht en HR-zaken.

Veel ondernemingen in het MKB doen het personeelsbeleid er zelf bij. In de praktijk is hiervoor echter vaak onvoldoende expertise en mankracht aanwezig. Toch is het bepalend voor het succes van uw onderneming. In veel gevallen is behoefte aan specifieke kennis bij operationele zaken of individuele knelpunten op personeelszaken. Daarnaast bestaat bij veel ondernemers de wens om hun personeelsbeleid te structureren en te professionaliseren.

U kunt daarbij denken aan werving en selectie, arbeidsovereenkomsten, functiebeschrijvingen, personeelsreglementen, functionerings- en beoordelingsgesprekken, ontslag en begeleiding van veranderprocessen.

Een gedegen personeelsbeleid en een vakkundige uitvoering daarvan verhoogt de betrokkenheid en de kwaliteit van uw werknemers, daarmee neemt de productiviteit toe en verbeteren de bedrijfsresultaten.

Wil je meer weten? Kijk dan snel op www.leukpersoneel.nl of stuur ons een mail naar info@leukpersoneel.nl.

Leuk Personeel werkt!

Algemene informatie

HandelsnaamLeuk Personeel
AdresDorresteinweg 72 unit 08
Postcode3762 LL
PlaatsSoest

Websitehttp://www.leukpersoneel.nl
Telefoonnummer035-5436137
E-mailadresinfo@leukpersoneel.nl

Lidnummer821
KvK-nummer62395009

Postadres

AdresDorresteinweg 72 unit 8
Postcode3762 KK Soest

Sociale Media