Divorz uw scheidingsregisseur

Divorz is een kantoor met een persoonlijke aanpak. Als financieel echtscheidingsadviseur heb ik sinds 1993 ervaring in de financiële dienstverlening. Ik heb de opleiding financieel echtscheidingsadviseur gevolgd en ben gediplomeerd Adviseur basis, vermogen en hypothecair krediet. Sinds 2007 heb ik mij toegelegd op met name de financiële afwikkeling van (echt)scheidingen.

Ik begeleid mensen die gaan scheiden (huwelijk, geregistreerd partnerschap, samenwonen) in het scheidingsproces zodat zij een compleet dossier kunnen aanleveren bij de advocaat die het dan kan indienen bij de rechtbank. Ik stel het echtscheidingsconvenant op, zorg dat het ouderschapsplan wordt gemaakt indien er minderjarige kinderen zijn en verzorg onder meer de boedelverdeling, alimentatieberekening en vermogensopstelling.

Met Divorz heeft de klant één 'scheidingsloket' waarmee hij/zij zorgen, tijd en kosten bespaart.

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt benadert de financieel echtscheidingsadviseur uw scheiding binnen de juridische kaders en vanuit financieel en fiscaal oogpunt.

Daarmee weet u zeker dat de afspraken in het convenant en het ouderschapsplan goed verwoord gaan worden en ook daadwerkelijk uitvoerbaar zijn

U komt achteraf niet voor financiële en/of fiscale verrassingen te staan.

Algemene informatie

HandelsnaamDivorz uw scheidingsregisseur
AdresKruisweg 4
Postcode3764 DD
PlaatsSoest

Websitewww.divorz.nl
Telefoonnummer035-5445946
E-mailadresinfo@divorz.nl

Lidnummer816
KvK-nummer57875014

Postadres

AdresKruisweg 4
Postcode3764 DD Soest

Sociale Media