Deege Metaal Finishing BV

Deege Metaal Finishing b.v. (DMF b.v.), sinds 1956 gevestigd op de Postweg in Soesterberg-Noord, en is per 18 juli 2016 verhuisd naar de Centurionbaan 90 op het bedrijventerrein Richelleweg in Soesterberg. 

DMFoppervlaktebehandeling (Deege Metaal Finishing b.v.) vindt zijn oorsprong in het in 1921 opgerichte L.Deege & zn, dat was gevestigd in den Haag. DMFoppervlaktebehandeling is een coatingbedrijf, dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van natlakken en poedercoatings op metalen en kunststoffen.
Nieuwe ontwikkelingen in de branche hebben de afgelopen decennia grote veranderingen met zich meegebracht. De opkomst van chemisch voorbehandelen van metaal werd gevolgd door de opkomst van de poedercoatings en watergedragen laksystemen, waarmee de emissie van oplosmiddelen tot het minimum is beperkt.

DMFoppervlaktebehandeling doet meer dan alleen het aanbrengen van coatings. Zo wordt voor opdrachtgevers de voorraad beheerd, worden onderdelen voorzien van een bedrukking, wordt er volgens de wens van de klant verpakt, worden onderdelen gemonteerd en wordt het transport eventueel verzorgd.

Al uw producten worden volgens uw specifieke wensen behandeld en het bedrijf is door Loydd’s gecertificeerd volgens ISO 9001-2008. Deze kwaliteitsborging geeft een betrouwbare bedrijfsorganisatie, die zorgdraagt voor de levering van een goed produkt op het afgesproken tijdstip.

Als het om poedercoaten, natlakken, zeefdrukken of aanverwante diensten gaat, is DMFoppervlaktebehandeling  uw perfecte "partner in business".

Algemene informatie

HandelsnaamDMF
AdresCenturionbaan 90
Postcode3769 AV
PlaatsSoest

Websitewww.dmf-coating.nl/
Telefoonnummer0346-351562
E-mailadresinfo@dmf-coating.nl

Lidnummer798
KvK-nummer20041433

Postadres

AdresCenturionbaan 90
Postcode3769 AV Soesterberg

Sociale Media