Amice Advocaten BV

Amice Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd te Utrecht, gespecialiseerd in dienstverlening aan het bedrijfsleven in binnen- en buitenland, met name actief in de industriële sector en bouw- en vastgoedsector. In dat kader zijn er specialisaties op het gebied van het ondernemingsrecht, bouw- en vastgoedrecht, bestuursrecht en aanbestedingsrecht. Hierbinnen bestaan tevens de rechtsgebieden contractenrecht, intellectueel eigendomsrecht, ruimtelijk bestuursrecht, omgevingsrecht en procesrecht algemeen.

In onze dienstverlening staan kwaliteit en snelheid voorop. Dit realiseren wij door goed gekwalificeerde medewerkers, juridisch gefundeerde adviezen, een gedegen procespraktijk en een slagvaardige kantoororganisatie. Onze aanpak wordt gekenmerkt door vasthoudendheid en oplossingsgerichtheid. Het succes van Amice Advocaten is mede gebaseerd op de bundeling van de krachten door middel van de ervaring en diverse disciplines van de advocaten.

Zoekt u een goed kantoor, informeel en met korte lijnen, dan bent u bij ons op het goede adres! Wij maken graag kennis met u. Dan kan middels een telefoontje of email. Zie ook onze website. Graag tot ziens!

Algemene informatie

HandelsnaamAmice Advocaten BV
AdresKampweg 52
Postcode3769 DH
PlaatsSoesterberg

Websitewww.amice-advocaten.nl
Telefoonnummer030-2300230
E-mailadresjm@rietvast.nl

Lidnummer765
KvK-nummer

Postadres

AdresKampweg 52
Postcode3769 DH Soesterberg

Sociale Media