Duynparc Soest B.V.

Duynparc Soest is een vakantiepark met camping waar u op hoog niveau kunt recreëren: de Soester Duinen als achtertuin, om de hoek het Bosbad, en het Nationaal Militair Museum op 6 km afstand.

Het campinggedeelte beschikt over camperplaatsen en 50 comfort-plaatsen met ieder een eigen stroom-, water-, en elektravoorziening en TV-aansluiting. Daarnaast zijn er diverse comfortplaatsen met privé sanitair, trekkershutten en luxe accommodaties! U bent welkom met uw tent, caravan of camper. Voor de trekkers onder u beschikken wij over een drietal trekkershutten. En natuurlijk kunt u bij ons ’n comfortabele chalet boeken of een luxe en zeer comfortabel cottage of villa: hier is werkelijk sprake van een vorstelijk verblijf!

Duynparc Soest heeft ook een gezellig restaurant: "Het Duynhuys"! Hier kunt u aangenaam bij de openhaard chillen, een lekkere maaltijd nuttigen of gezellig op het terras van uw drankje genieten.Het Duynhuys is geopend van donderdag t/m maandag vanaf 16.00 uur en in het hoogseizoen zijn we uiteraard 7dagen geopend!

Graag tot ziens op Duynparc Soest!
Jos en Marieke Roskam

Algemene informatie

HandelsnaamDuynparc Soest B.V.
AdresBirkstraat 132
Postcode3768 HM
PlaatsSoest

Websitewww.duynparcsoest.nl
Telefoonnummer033-2030130
E-mailadresreceptie@duynparcsoest.nl

Lidnummer741
KvK-nummer31035022

Postadres

AdresBirkstraat 132
Postcode3768 HM Soest

Sociale Media