Houten Vloeren Paleis V.O.F.

Houten Vloeren Paleis aan de Koningsweg. Dat verdient een Kroon.

Wij bieden klanten met oog voor interieur, kwalitatieve en ambachtelijke houten vloeren en parket. Dit alles om hun wooncomfort te vergroten. In onze showroom van 400 m2 hebben wij een mooie selektie vloeren op grote oppervlaktes voor u klaarliggen.

Bij vakmanschap horen ook geschoolde leggers en daar kunt u bij Houten Vloeren Paleis op rekenen.

Veel mensen hebben problemen met het uitzoeken van een vloer die bij hun stijl past. Dit is heel normaal, want je ziet altijd maar een klein stukje hout en aan de hand daarvan moet je beslissen voor je hele woonkamer. Houten Vloeren Paleis heeft hier iets heel leuks op gevonden. Als u een foto maakt van uw huiskamer en de foto meeneemt naar de winkel dan kunnen wij op een groot flatscreen kijken welke vloer er bij uw interieur het mooiste past. Dit helpt enorm om de juiste vloer uit te zoeken.

Om mee te gaan met de tijd kunt u Houten Vloeren Paleis ook vinden op Twitter en Facebook en schrijven wij regelmatig stukjes op ons blog. Hiermee willen wij de consumenten informeren over de ontwikkelingen op het gebied van houten vloeren. Maar ook hoe wij als personen ons bedrijf runnen. Als u op onze facebook pagina een `like’ geeft, ontvangt u het magazine ‘Floorexperience’ gratis toegestuurd.

Als een van de weinige Parket Speciaalzaken hebben wij een groot assortiment in verouderde visgraat, patroonvloeren en exotische houtsoorten FSC.

De zekerheden die u graag wenst zijn bij Houten Vloeren Paleis optimaal. Aangesloten bij CBW-Mitex voor optimale garanties en lid van Parket Groep Nederland voor het mooiste assortiment.

Lees hier de Instagram 

Algemene informatie

HandelsnaamHouten Vloeren Paleis V.O.F.
AdresKoningsweg 22
Postcode3762 EC
PlaatsSoest

Websitewww.houtenvloerenpaleis.nl
Telefoonnummer035-6564024
E-mailadresinfo@houtenvloerenpaleis.nl

Lidnummer681
KvK-nummer32090276

Postadres

AdresKoningsweg 22
Postcode3762 EC Soest

Sociale Media