Clean Look Carwash

Clean Look Carwash: uw wasstraat in Soest

Bij Clean Look Carwash wordt uw auto altijd vakkundig, snel en veilig gewassen. De wasstraat heeft een lengte van 46 meter en heeft een capaciteit van circa 120 auto's per uur. U staat dus nooit lang in de rij. Uw auto wordt gewassen met zachte lappen van textiel en biologisch afbreekbare shampoos die zorgen voor een optimaal wasresultaat. 

Onder de wasstraat bevinden zich grote opslagtanks van in totaal 60.000 liter waarin al het vuile waswater wordt opgevangen en gezuiverd door een zogenaamde bio-reactor. Met behulp van bacteriën uit een gewone boerensloot maakt de bioreactor het waswater schoon. Door deze manier van waterzuivering kunnen we 90% van ons waswater recyclen. Bij Clean Look Carwash komt het vuile waswater dus niet in de grond en het riool terecht.

Clean Look Carwash is 100% milieu bewust. In 2015 hebben wij 374 zonnepanelen aangeschaft om de stroom afname, en daarmee de CO2 uitstoot, te verlagen. De 374 zonnepanelen hebben een capaciteit om ongeveer 45 huishoudens op jaarbasis te kunnen voorzien van stroom

Heeft u vragen over het bovenstaande kunt u mij altijd bellen of mailen.

Wij ontmoeten u graag bij ons in de wasstraat.

met vriendelijke groet,

Olivier de rooij 

Algemene informatie

HandelsnaamClean Look Carwash
AdresOostergracht 25
Postcode3763 LX
PlaatsSoest

Websitewww.cleanlooksoest.nl
Telefoonnummer06-53317114
E-mailadresolivier@cleanlooksoest.nl

Lidnummer575
KvK-nummer

Postadres

AdresOostergracht 25
Postcode3763 LX Soest

Sociale Media