t Vaarderhoogt

Nieuwe bezorgdienst voor broodjes, salades, drankjes en zelfs complete luncharrangementen in Soest.

Lunch express, dat is de naam van de nieuwe bezorgservice van De Kastelein. U kent De Kastelein als gezellige lunch-herberg bij tuincentrum ’t Vaarderhoogt. Het idee om een bezorgservice voor de lunch te beginnen stamt al van het 4e kwartaal 2020, toen vanwege de omstandigheden die we allemaal kennen het bezoekende publiek van ’t Vaarderhoogt niet meer konden gaan zitten voor het bekende kopje koffie met “wat erbij”.

Remco Heinen met zijn enthousiaste team van De Kastelein hebben al flink wat ervaring opgedaan met het bezorgen van High Teas aan huis, een zeer gewaardeerde service die gaandeweg op steeds meer liefhebbers mocht rekenen. Later in dat kwartaal is ook de bezorging van complete luncharrangementen in het leven geroepen. Ook dit viel in goede aarde bij velen in de regio.

Het kon dan ook niet uitblijven, de lunch express heeft z’n intrede gedaan. Keukentechnisch en logistiek staat alles op de rit. Er is zelfs een website voor in het leven geroepen: https://dekastelein.vaarderhoogt.nl Hier vindt de bezoeker alles over De Kastelein, de lunch express, een pagina met foto’s van alle heerlijkheden en diverse bestelmogelijkheden. Ook het luncharrangement en de High Tea kunnen hier bekeken en evt. besteld worden.

Het ziet er allemaal zeer smakelijk en Bourgondisch uit.
Neem een kijkje op de website en probeer het eens uit. Zeer de moeite waard.

zie hier ons menu:https://static.reto.media/zakelijksoestnl/upload-2021/flyer-compleet.pdf

Bon appetit

't Vaarderhoogt

't Vaarderhoogt is niet zomaar een tuincentrum, maar ook een gezellige pleisterplaats waar tuinliefhebbers alle vier seizoenen in het jaar hun hart op kunnen halen. Het aanbod is altijd overweldigend groot en gevarieerd, de kwaliteit is gewaarborgd hoog en alle medewerk(st)ers zijn erop ingesteld om klanten/gasten van 't Vaarderhoogt van dienst te zijn.

Waar bij veel tuincentra het groen op de achtergrond is geraakt, staat het bij 't Vaarderhoogt nadrukkelijk op de eerste plaats. De attente kijker ziet onmiddellijk bij binnenkomst dat de enorme zee aan levend tuingoed er altijd onberispelijk bijstaat. Overduidelijk verzorgd door mensen die een grote liefde koesteren voor alles wat groeit en bloeit.

Deze website is er om u een indruk te geven over ons bedrijf, onze kwaliteitsnormen en onze onaantastbare voorliefde voor "levend groen". Kijk gerust rond.

IN HET ECHT BEKIJKEN

Wilt u, net als wij, liever de kleuren in het echt zien, de geuren in het echt ruiken kom dan naar tuincentrum 't Vaarderhoogt aan de Dorresteinweg in Soest. Onze deuren staan gastvrij voor u open, er is altijd wel wat te zien en/of te doen en onze binnenherberg "De Kastelein" is een culinaire attractie op zich.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
van 09.00 tot 18.00 uur

Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Zondag open van 12.00 tot 17.00 uur

Algemene informatie

Handelsnaamt Vaarderhoogt
AdresDorresteinweg 72b
Postcode3763 LL
PlaatsSoest

Websitewww.vaarderhoogt.nl
Telefoonnummer035-6012883
E-mailadresinfo@vaarderhoogt.nl

Lidnummer471
KvK-nummer

Postadres

AdresDorresteinweg 72b
Postcode3763 LL Soest

Sociale Media