Smorenburg Uitvaartverzorging

Team Smorenburg uitgebreid

Uitvaartonderneming Smorenburg is een betrouwbare en professionele organisatie die zich richt op het verzorgen van uitvaarten op maat. Het team van Smorenburg bestaat uit ervaren en empathische professionals die u bijstaan tijdens een moeilijke periode van rouw en afscheid.

Onlangs heeft de uitvaartonderneming het team uitgebreid met twee nieuwe professionals die hun sporen hebben verdiend in de uitvaartzorg. Jos Otten, eigenaar van de uitvaartonderneming vertelt: ,,Door deze uitbreiding is het team van Smorenburg nog beter in staat om aan uw wensen en behoeften te voldoen en u te ondersteunen bij het regelen van een persoonlijke en respectvolle uitvaart.”

Compleet team
,,Met Desnhy Aalsters en Robin Barbie hebben wij twee ervaren en professionele uitvaartverzorgers nieuw binnen ons team. Samen met gewaardeerde kracht Frank Peters en ikzelf hebben wij vier uitvaartverzorgers, daarnaast beschikken wij over een zorgteam (voor verzorging van de overledenen), gastvrouwen en chauffeurs.”

Uitvaartverzorging Smorenburg is gevestigd in uitvaartcentrum De Engenhof aan de Albert Cuyplaan, met daarbij twee compleet ingerichte familiekamers en een aula waar nabestaanden in een huiselijke en warme omgeving worden ontvangen. Daarnaast is het uitvaartcentrum voorzien van een professionele verzorgingsruimte waarin nabestaanden de mogelijkheid hebben zelf hun dierbare te verzorgen en te kleden onder begeleiding van ervaren medewerkers. ,,Wij hebben alle voorzieningen onder één dak en dat is prettig werken”, vertelt Jos. ,,Zelfs het printen van de rouw- en bedankkaarten doen wij op deze locatie.”

Desnhy en Robin
In De Engenhof maak ik kennis met Desnhy en Robin. Desnhy (27) werkt sinds november vorig jaar bij Smorenburg. ,,In 2018 startte ik bij Dela. In vergelijking met mijn vorige werkgever is Smorenburg kleiner, maar daardoor toegankelijker en persoonlijker. Dat is erg fijn. Ik heb meer tijd voor de nabestaanden. Mijn indruk van de Soester families tot nu toe? Lieve mensen, die openhartig zijn.”

Desnhy wist al op jonge leeftijd dat zij later in de uitvaartzorg wilde werken. ,,Toen ik de kans kreeg om deze stap te zetten ging ik direct een opleiding volgen. Het mooie van dit vak is dat je echt iets kan betekenen in een periode van verdriet en verwerking. Als mensen vooraf hun uitvaart geregeld willen hebben, adviseren wij hen geheel vrijblijvend met raad en daad.”

Robin Barbie (51) komt ook van een grotere uitvaartonderneming en heeft meer dan 20 jaar ervaring. ,,Bij Smorenburg kunnen wij maatwerk leveren. Vanaf de eerste kennismaking tot na de uitvaart hebben nabestaanden te maken met dezelfde uitvaartverzorger. Dat wordt als prettig ervaren. Mensen voelen zich gesteund en gehoord.”

Zowel Desnhy als Robin zijn zeer tevreden met hun nieuwe werkgever, Smorenburg. Robin: ,,We werken samen in een klein, hecht team. Alles is professioneel geregeld met sfeervolle faciliteiten en voorzieningen. Smorenburg is allesbehalve kil en steriel, maar juist warm en persoonlijk.”

Traditioneel of eigentijds afscheid
Jos: ,,Wij verzorgen de meest uiteenlopende uitvaarten. Van traditioneel tot eigentijds. Wij beschikken over alle denkbare faciliteiten en voorzieningen om, samen met de nabestaanden, het afscheid op geheel persoonlijke wijze vorm te kunnen geven. Ook collega-uitvaartondernemingen mogen gebruik maken van ons vernieuwde uitvaartcentrum, inclusief al deze faciliteiten.”

Algemene informatie

HandelsnaamSmorenburg Uitvaartverzorging
AdresAlbert Cuyplaan 196
Postcode3764TW
PlaatsSoest

Websitewww.smorenburguitvaart.nl
Telefoonnummer+31356013086
E-mailadresjos@smorenburguitvaart.nl

Lidnummer445
KvK-nummer31009716

Postadres

AdresAlbert Cuyplaan 196
Postcode3764TW Soest

Sociale Media