De Soester Duinen

Kom ‘natuurlijk genieten’ bij De Soester Duinen! Het team van De Soester Duinen staat voor u klaar. De sfeer is informeel, warm en gemoedelijk maar de service nemen wij heel serieus zodat het u aan niets ontbreekt. Het team van De Soester Duinen doet er alles aan om het u en uw gasten of medewerkers naar de zin te maken. Bij ons komt u direct in de juiste gemoedstoestand om goed zaken te kunnen doen.

Alles is mogelijk in onze veelzijdige locatie. Of het nu gaat om een intiem diner van 6 gasten in de smaakvol ingerichte Bibliotheek of een knalfeest voor 500 gasten, bij De Soester Duinen zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook op locatie kunnen wij voor u de catering verzorgen. En wat dacht u van onze locatie ‘De Molenaarskamer’ op de Engh, een inspirerende ruimte voor allerlei bijeenkomsten. Kortom, voor al uw wensen hebben wij een passend aanbod.

Naast het aanbod van verschillende zalen is er ook de Brasserie, op alle dagen van de week geopend, ook voor onze particuliere gasten, waar onze chefkok de sterren van de hemel kookt met natuurlijke producten uit onze streek. Onze zakelijke klanten kunnen ervoor kiezen om in de brasserie te lunchen, te borrelen of te dineren voorafgaand of aansluitend aan een vergadering of bijeenkomst. Uiteraard kunt u ook eten in de zaal van uw keuze of de brasserie afhuren. Voor de echte borrelaars hebben wij ons bruincafé ‘De Klinkhamer’ ter beschikking. Tussen de bedrijven door even door het witte zand van de duinen of door het bos banjeren, dat kan bij De Soester Duinen.

De Soester Duinen heeft een centrale ligging in het midden van het land, dichtbij Utrecht en Amersfoort. Binnen vijf minuten bent u op de A28. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid direct bij ons pand en ook met het OV kunt u tot aan de deur reizen.

Natuurlijk gaat u genieten bij De Soester Duinen. Wij verheugen ons op uw komst.

Algemene informatie

HandelsnaamRestaurant De Soester Duinen
AdresSoesterbergsestraat 188
Postcode3768 MD
PlaatsSoest

Websitewww.soesterduinen.nl
Telefoonnummer035-6036010
E-mailadresinfo@soesterduinen.nl

Lidnummer402
KvK-nummer54692399

Postadres

AdresSoesterbergsestraat 188
Postcode3768 MD Soest

Sociale Media