Majoor Makelaars

WIE ZIJN WIJ?

Majoor Makelaars, een nieuwe naam voor een oude bekende! Ruim 25 jaar actief in de regio Soest, in het verleden bekend onder de naam Schoeman Makelaars.

Wij zijn gedreven makelaars met aandacht voor de juiste informatie en uw tijd die het kost om uw nieuwe woning te verkopen of aankopen.  Makelaars met aandacht voor al uw vragen, opmerkingen of anderszins. Voor onze klanten nemen wij graag meer dan de gebruikelijke tijd en desgewenst meerdere keren.

Onze persoonlijke uitdaging zit in tevreden klanten; zowel onze opdrachtgevers als de kopers van onze woningen. Onze toekomstige opdrachtgevers. Neemt u dus gerust de tijd en stel ons de vragen die in u opkomen. Ook als u twijfelt.

Aandacht is ons motto en bepaalt in overwegende mate onze manier van werken. Vanaf de bezichtiging, via de onderhandelingen tot aan de mogelijke oplevering van een verkochte of aangekochte woning. Daar kunt u op ons rekenen, daar mag u om vragen en ons op afrekenen. 

Ons is niets teveel, maar wel alles binnen de regels van de opdracht en de juridische en wettelijke kaders van ons uitdagende vak. Onze uitdaging is dat onze klanten tevreden zijn en vertrouwen in ons krijgen, hebben en houden; dat geeft ons grote voldoening. 

Kijk gerust rond op onze site en schroom niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord, ook buiten de gebruikelijke kantooruren. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 035-603 62 82 of buiten kantooruren op 06-118 708 65 (Edwin Majoor).

Algemene informatie

HandelsnaamMajoor Makelaars
AdresKerskstraat 83a
Postcode3764 CS
PlaatsSoest

Websitewww.makelaarsmajoor.nl
Telefoonnummer035-6036282
E-mailadresinfo@makelaarsmajoor.nl

Lidnummer331
KvK-nummer

Postadres

AdresKerkstraat 83a
Postcode3764 CS Soest

Sociale Media