Hekwerk Soest B.V.

HEKWERK SOEST - Dè Hekwerk-Specialist voor zowel Zakelijk als Particulier!

HEKWERK SOEST levert aan en monteert al sinds 1993 met succes hekwerk bij overheid, bedrijven, scholen, instellingen, kinderdagverblijven, (sport)verenigingen en particulieren. Wij geven u graag eerlijk en goed advies over een groot assortiment hekwerken, poorten met hun eventuele automatisering, beveiliging en toegangscontrole. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse sportbenodigdheden, ballenvangers en voetbalkooien.

Persoonlijk advies & Gratis offerte
Aangezien elke locatie om een eigen oplossing vraagt, vragen wij u contact op te nemen met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk advies en passende offerte. Indien gewenst kan gelijk een afspraak worden gemaakt om ter plaatse de situatie op te nemen.

Bezoek onze Showtuin
Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin. Hier hebben we geprobeerd om een grote variatie hekwerken neer te zetten om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Van dubbelstaafmat-hekwerk tot aan plantsoenhekwerk, alles is in vele uitvoeringen, maten en kleuren aanwezig. Doordat diverse typen hekwerken naast elkaar staan kunt u ook zelf goed de verschillen zien, waardoor u gemakkelijker tot een goede keuze kunt komen. Ook kunnen wij u diverse producten op het gebied van automatisering laten zien.

Contactgegevens
Bekijk ons gehele assortiment op www.hekwerksoest.nl of bezoek onze showtuin aan de Nieuwegracht 2 in Soest! Mocht u een uitdaging voor ons hebben? Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee! Bel 035-6033920 of stuur een e-mail naar info@hekwerksoest.nl. Tot ziens!

Team Hekwerk Soest B.V.

HEKWERKEN
Dubbelstaafmat-hekwerk
Spijlenhekwerk
Gaashekwerk
Sierhekwerk
Balkonhekwerk
Plantsoenhekwerk
Bijzondere toepassingen

POORTEN
Draaipoort
Framepoort
Sierpoort
Tuinpoort
Schuifpoort
Poort-Automatisering

SPORT & RECREATIE
Voetbalkooi
Ballenvanger
Sportbenodigdheden

TOEGANGSCONTROLE, denk onder andere aan:
Slagbomen/toegangszuilen
Tourniquets
Speedgates
Roadblockers/doorrijbeveiliging
Slagbomen/toegangszuilen
Tourniquets
Speedgates
Roadblockers/doorrijbeveiliging

Algemene informatie

HandelsnaamHekwerk Soest B.V.
AdresNieuwegracht 2
Postcode3763 LB
PlaatsSoest

Websitewww.hekwerksoest.nl
Telefoonnummer035-6033920
E-mailadresinfo@hekwerksoest.nl

Lidnummer254
KvK-nummer3015 10 55

Postadres

AdresNieuwegracht 2
Postcode3763 LS Soest

Sociale Media