BMU Groep - Adviseert, ontwerpt & bouwt

BMU Groep is een ervaren aannemer op het gebied van (ver)bouw, onderhoud & renovatie. Wij leveren een constructieve bijdrage aan ieder bouwplan.

BMU Groep bouwt economisch, houdt van het vak en heeft aandacht voor details die van toegevoegde waarde zijn voor de opdrachtgever. Een opdrachtgever die recht heeft op zekerheid.

Onze garantie, uw zekerheid

BMU Groep is aangesloten bij Bouwend Nederland, Stichting Bouwgarant en Woningborg. Dit geeft u de zekerheid dat zowel tijdens de werkzaamheden als na oplevering aan alle eisen van de bovengenoemde instellingen wordt voldaan en dat de afspraken worden nagekomen.

Lees meer over BMU Groep

BMU Bouwprojectmanagement
Onafhankelijk, professioneel en persoonlijk

Bij bouwprojectmanagement tak van BMU wordt alles op alles gezet om uw bouwproces soepel te laten verlopen, van grondaankoop tot realisatie en beheer. De adviseurs van BMU sturen alle werkzaamheden efficiënt en vakkundig aan. Daarbij blijft u als opdrachtgever centraal staan.

Kenmerkend voor onze aanpak is de persoonlijke touch. Wij zijn geen managers op afstand, maar staan naast u. U leert ons gedurende het bouwproces kennen als een degelijke en betrouwbare adviseur, die u ontzorgt en uw programma van eisen op de meest voordelige wijze realiseert.

Lees meer over BMU Bouwprojectmanagement

BetonBallon Technology

De BetonBallon-methodiek, ontwikkeld door BetonBallon Technology, maakt het mogelijk om op een eenvoudige, duurzame en economisch verantwoorde wijze prachtige gewelfde constructies te realiseren.

Deze nieuwe betaalbare manier van bouwen zorgt voor een grote besparing op materiaal, materieel en arbeid. Er worden tot ca. 50% minder grondstoffen gebruikt en de CO2-uitstoot op de constructieve schil kan tot 60% worden gereduceerd.

Leer meer over BetonBallon

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Bas of Stan Uyland.

Algemene informatie

HandelsnaamBMU Groep BV
AdresCenturionbaan 12
Postcode3769 AV
PlaatsSoesterberg

Websitewww.bmu-groep.nl
Telefoonnummer0346-350504
E-mailadresinfo@bmu-groep.nl

Lidnummer103
KvK-nummer31011716

Postadres

AdresCenturionbaan 12
Postcode3769 AV Soesterberg

Sociale Media