Zomerse Ontmoeting


Donderdag 09 juli 2020 - 16:00 tot 17:30 uur

Nu we al een paar weken de piek van de Corona crisis in Nederland qua gezondheidszorg achter ons hebben, het virus redelijk onder controle is en er versoepelingen om elkaar te ontmoeten langzaam worden toegestaan en de Horeca de terrassen weer heeft geopend, leek ons het als bestuur van de Soester Zakenkring de hoogste tijd om elkaar weer eens te ontmoeten.

We hebben het volgende Corona proof event bedacht:

9 juli 2020 van 16.00 tot 17.30 uur hebben we een aangeklede borrel aan grote tafels van 4 personen op het terras (moet het wel droog blijven!) van de Soester Duinen, waarbij we ervoor gaan om echt in gesprek te komen met elkaar. We hebben elk kwartier een wissel: 2 deelnemers schuiven door naar een nader aan te geven tafel. We draaien met de wijzers van de klok mee, waardoor er geen ‘botsingen’ zijn. Daardoor kom je in gesprek met leden die je wellicht nog niet eerder hebt gesproken.

Zorg dat je er op tijd bent. We starten stipt om 16.15 uur met het programma. Je kunt dan 4 inhoudelijke gesprekken voeren. In verband met avondgasten die gereserveerd hebben, is het programma om 17.30 uur klaar.

Uiteraard houdt iedereen zich aan de hygiëne maatregelen als handen ontsmetten en 1,5 m afstand houden, geen handen schudden, niezen of hoesten in de elleboog. Heb jij of je gezinsleden gezondheidsklachten als verkouden, hoesten en/of koorts, dan blijf je thuis en zeg je af.

Wat ons betreft is de opzet om het met elkaar te hebben over wat Corona met je bedrijf gedaan heeft, hoe het nu gaat met jou als ondernemer en met je werknemers, waar ben je tegenaan gelopen, wat zie je in de nabije toekomst op je afkomen. Hoe kunnen wij elkaar helpen? Dat zou de insteek moeten zijn. Oprechte aandacht voor elkaar en voor je mede-ondernemer ook al ken je die wellicht (nog) niet of minder goed. Laten we ons ook open stellen voor nieuwe leden en eventuele introducés.

Schrijf je in voor dit laagdrempelige event. Er is op het terras bij de Soester Duinen plaats voor maximaal 80 leden. En vol is vol, dus wacht niet te lang met boeken!

Leuk je daar te zien!

Ik ben erbij

Agendaoverzicht