Managen risico's loont voor Bedrijven


Maandag 29 juni 2020

Bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten beloond door Interpolis 

Op 29 juni 2020 ontving Henk van Asch namens het bestuur een cheque ter waarde van € 3.039,74 uit handen van Maarten van Interpolis. “Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn. We gaan het gebruiken om de camerabewaking te optimaliseren. Aldus Henk van Asch

Alle betrokken partijen profiteren van veilig ondernemen

Een collectief beveiligd bedrijventerrein is veiliger en zorgt er voor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen. “Samen met Interpolis werken we aan een veilig bedrijventerrein. Door ons collectief te verzekeren reduceren we o.a. criminaliteit en dus schades en kosten. Daarnaast hoeft Interpolis minder uit te keren als er schade is op ons terrein.”

Samenwerken aan een veilig bedrijventerrein wordt jaarlijks door Interpolis beloond

Gecertificeerde bedrijventerreinen die ook over proactief cameratoezicht beschikken, komen bij Interpolis in aanmerking voor een resultaatsparticipatie. Dit betekent dat de ondernemersvereniging jaarlijks een uitkering ontvangt wanneer de verhouding tussen de betaalde premie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is. Meer leden betekent een hogere resultaatsparticipatie.

 

Wil je weten hoe dit voor jouw bedrijf op Bedrijventerrein de Soestdijkse Grachten kan werken?
Uw lokale Rabobank helpt u graag verder. Daarnaast biedt Interpolis aan de ondernemers die lid zijn een korting tot 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering  op de Interpolis BedrijvenCompactPolis® of ZekerInBedrijfPolis®.

 

Nieuwsoverzicht