Nieuwsbrief Soestdijkse Grachten


Dinsdag 18 juni 2019

NIEUWSBRIEF STICHTING BEDRIJVENKRING SOESTDIJKSE GRACHTEN

Soest, 18 juni 2019

Beste ondernemer,

Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2019 van de Soestdijkse Grachten. Met het frequent verschijnen van de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de recente ontwikkelingen in zakelijk Soest en over het nieuws over ons bedrijventerrein.

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

Lasbedrijf Dorrestijn, een nieuw lid van Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten

Kennismaken met Lasbedrijf Dorrestijn. Een onderneming, gespecialiseerd in hoogwaardig laswerk en in 1989 opgericht door Dick Dorrestijn. Drie decennia later zijn de broers Jeffrey en Joey Dorrestijn de eigenaren van het veelzijdige bedrijf. Sinds kort is Lasbedrijf Dorrestijn lid van de Soestdijkse Grachten, het terrein waar het bedrijf sinds 2002 gevestigd is.

Lees verder

Informatie over het Keurmerk Veilig Ondernemen

Een onveilige omgeving zorgt voor veel schade en overlast en kan ‘het ondernemen ’ behoorlijk in de weg zitten.
Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is MKB-Nederland in samenwerking met het ministerie van Veiligheid en Justitie in 2005 gestart met een Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen.

Lees verder

Interview met André Treffers van D.A.P. Signs

Wanneer je het bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten oprijdt dan word je, of je het wil of niet, geconfronteerd met de producten van D.A.P. Signs. De onderneming, voluit genaamd: Design en Adviespartners, produceert de bewegwijzering die leveranciers en klanten moeiteloos laat laveren door het bedrijvenpark. Het is maar een van de vele producten die het bedrijf van André Treffers maakt.

Lees verder

TBS-terrein: de stand van zaken

Het college heeft op vragen van Hans Boks (LAS) geantwoord dat woningbouw op het terrein van TBS niet aan de orde is. Het TBS-terrein, is ruim 43.000 vierkante meter groot, waarvan zo’n 15.000 vierkante meter bebouwd. TBS gaat verhuizen en de verkopende makelaar heeft de gemeente benaderd met de vraag of het mogelijk is woningbouw te realiseren op die plek.

Lees verder

Introductietarief Soester Zakenkring voor leden Bedrijvenkring Soestdijkse Grachten.

Lid worden van de Soester Zakenkring is een goed idee. Als lid van de Soestdijkse Grachten kan je lid worden van de Soester Zakenkring voor een introductietarief van € 195,00.

Lees verder

Terrein naast CleanLook: de stand van zaken

Het terrein van circa 7.000 m2 gelegen naast CleanLookligt ligt al een aantal jaar te wachten op een nieuwe eigenaar. Momenteel zijn er plannen in ontwikkeling.

Lees verder

Parkeren in de vakken

Op het bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten wordt regelmatig het parkeerverbod op de openbare weg overtreden. Dit leidt tot gevaarlijke situaties.

Lees verder

Save the date - Ondernemerscongres op 30 oktober

Ook dit jaar organiseren de gemeente Soest en de Soester Zakenkring samen weer het ondernemerscongres. De officiële uitnodiging volgt nog, maar graag sturen we alvast de datum zodat je er eventueel rekening mee kunt houden in de agenda. Op woensdagavond 30 oktober zal het Ondernemerscongres plaatsvinden.

Lees verder

Heeft u zelf een onderwerp dat u in de nieuwsbrief wilt zien, dan kunt u uw suggestie mailen naar henk@bmosoest.nl.

 
Nieuwsoverzicht