D.A.P. Signs helpt je op weg


Zaterdag 01 juni 2019

Wanneer je het bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten oprijdt dan word je, of je het wil of niet, geconfronteerd met de producten van D.A.P. Signs. De onderneming, voluit genaamd: Design en Advies Partners, produceert de bewegwijzering die leveranciers en klanten moeiteloos laat laveren door het bedrijvenpark. Het is maar een van de vele producten die het bedrijf van André Treffers maakt.

D.A.P. Signs is gevestigd aan de Nieuwegracht 8-04. In 1989 startte André Treffers met zijn onderneming. ,,Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond”, vertelt André. ,,Maar ik ben dit vak ingerold. Ik werkte ooit bij een leverancier van folie- en lettersystemen. We leverden lettersnijcomputers en bewegwijzeringsystemen. Toen ik de kans kreeg om voor mijzelf te beginnen ben ik aan de slag gegaan voor signmakers, ziekenhuizen en grote bedrijven. Het mooie van dit vak is niet alleen het ontwerpen van systemen, maar ook het bedenken van een bewegwijzeringsplan. Dat heeft met allerlei aspecten te maken zoals letterhoogtes maar ook met de psychologie van de mens.”

André richt zich de laatste jaren vooral op de eindgebruiker van zijn producten. Hij verzint oplossingen voor klanten als Beweging 3.0, Dierenpark Amersfoort, bejaardentehuizen en consultatiebureaus. D.A.P. Signs levert allerlei denkbare belettering en borden. Belangrijk is volgens André dat de huisstijl overal gehandhaafd blijft, zoals bijvoorbeeld bij een landelijk dealernetwerk van een automerk ,,Eén kleur, één stijl en één lettertype.”

Het werken met deadlines is niet vreemd bij D.A.P. Signs vertelt André. ,,Wij hebben een team van drie man, maar soms gebeurt het wel eens dat ik een aantal ZZP’ers in laat vliegen als wij het druk hebben.”

,,Op dit moment is het ‘hot’ om naadloze behang-achtige folie op complete wanden van restaurants, wachtruimtes en showrooms aan te brengen. Waarbij ook vaak de balie of meubels met een interieurfolie een frisse eigentijdse look krijgen. Hier zijn we op dit moment weer erg druk mee en dat is het leuke aan dit vak het blijft volop in beweging."

Meer info: http://www.dapsigns.nl/

 

 

Nieuwsoverzicht