Wie is de ‘Soester van het jaar 2018’?


Woensdag 07 november 2018

U kent ze vast wel...
Mensen die zich gedreven inzetten voor vrienden, buren, bekenden of onbekenden in buurt, wijk of dorp. Altijd bereid om in actie te komen en te helpen waar het kan. Mensen, jonger of ouder, die bijdragen aan het geluk of de gezondheid van anderen. Heeft u zo iemand in gedachte? Iemand die volgens u het verschil maakt in Soest of Soesterberg? Misschien is dat wel de 'Soester van het jaar 2018'!

De verkiezing ‘Soester van het jaar’ wordt voor de vijfde keer georganiseerd. De gemeente Soest is op zoek naar mensen die zich het afgelopen jaar op ‘uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor de Soester samenleving'. Mensen die kansen zien en pakken om Soesters die verschillen in achtergrond, ideeën en generatie met elkaar te verbinden bijvoorbeeld. Die dat doen in huiskamers, op straat, bij verenigingen, tijdens hun werk of misschien wel online op social media. Die niet denken in termen van 'wij' en 'zij', maar vanuit 'samen'. Dat soort mensen maakt ons bijzonder trots!

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op maandagavond 7 januari 2019 wordt bekend gemaakt wie van de genomineerden zich de ‘Soester van het jaar 2018’ mag noemen.

Nomineren kan tot 3 december via aanmeldenbijsoest.nl/soestervanhetjaar

Iemand nomineren kan door het online formulier in te vullen via aanmeldenbijsoest.nl/soestervanhetjaar. We vragen, naast contactinformatie, om aan te geven waarom deze persoon de titel ‘Soester van het jaar 2018’ verdient. Uiteindelijk bepaalt een jury wie deze eer toekomt.

Nomineren voor de ‘Soester van het jaar 2018’ kan tot uiterlijk 3 december 2018.

Bron: gemeente Soest

Nieuwsoverzicht