Iets voor U? Dag van de Walk & Talk, 26 september


Donderdag 31 mei 2018

Woensdag 26 september a.s. van 10:00-16:00 uur organiseert Bibliotheek Idea Soest de Dag van de Walk&Talk, in samenwerking met Bibliotheek Idea Zeist. Dit is tijdens de nationale Week van de Walk&Talk die bij diverse bibliotheken gehouden wordt.
Tijdens deze dag willen we een veelzijdig programma bieden aan de bezoekers van de Walk&Talk uit Zeist en Soest.

Wat is een Walk&Talk?
Walk staat voor beweging in je zoektocht naar werk en Talk staat voor hoe je dat krijgt en houdt door te praten met elkaar.

Bij deze maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden is iedereen welkom. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort iemand op zoek bent naar werk, welk werk gezocht wordt of hoe jong of oud iemand is. Bij de Walk&Talk krijgen de deelnemers enerzijds inspiratie van een gastspreker en anderzijds handige tips van andere deelnemers. Tijdens de koffiepauze als werkzoekende kunnen deelnemers ook kennis brengen en juist andere deelnemers helpen. Na deze koffiepauze hebben deelnemers nieuwe energie voor hun zoektocht naar werk!

Met bijna 100 bibliotheeklocaties is Walk&Talk de grootste netwerkorganisatie voor werkzoekenden in Nederland.

Dag van de Walk&Talk
In september is het voor het eerst dat er nationaal een Week van de Walk&Talk gehouden wordt. Voor zowel onze deelnemers uit Zeist als Soest organiseren wij die dag in Bibliotheek Idea Soest. Dit doen we samen met onze Walk&Talk deelnemers en connecties in Zeist.

Hierbij bieden we de mogelijkheid, aan de ondernemers, om hun vacatures te presenteren d.m.v. een tafel waarop alle vacatures liggen en die door de ondernemers zelf toegelicht kunnen worden (afhankelijk van het aantal aanwezige ondernemers, kunnen we i.p.v. tafels ook een ruimte beschikbaar stellen, waar de ondernemers met de bezoekers in gesprek kunnen gaan). De deelnemende ondernemers kunnen ook vermeld worden op posters en verdere promotie-uitingen op de website en mailing van de Walk&Talk. Bereik is UWV Werkbladmagazine, Facebook, Twitter, Website Idea, Radio Soest, Radio Zeist, Zeister Courant, Soester Courant, etc. Wij vragen hiervoor een vergoeding voor van € 50 euro per ondernemer. Dit is voor publicatie-uitingen, koffie/thee met versnapering en de ruimte met (sta)tafels en stoelen die we beschikbaar stellen.

Start promotie
We zijn nu drukdoende met het samenstellen van het programma voor die dag en hopen per 1 juli te kunnen starten met externe promotie. Dat betekent dat we graag voor 20 juni de namen van de ondernemers willen hebben die deelnemen aan deze dag, inclusief hun logo in pdf of jpg bestand. Ze mogen zich ook aanmelden via ons mailadres Walk&Talk@ideacultuur.nl. Een lijst met functies mogen later ingestuurd worden.

Vragen?
Voor vragen kunt u bij Sanne van der Zee terecht; zij is te bereiken op 06-15871407 of via Walk&Talk@ideacultuur.nl.

www.ideacultuur.nl/Walk&Talk

Nieuwsoverzicht