Uitnodiging 7e Baarnse Beursvloer


Donderdag 26 oktober 2017

Doe mee aan de 7e Baarnse Beursvloer. 1,5 uur van uw tijd maakt het verschil!

Theater de Speeldoos is vrijdag 9 februari 2018 weer de gastvrije locatie voor de Baarnse Beursvloer. Op de Beursvloer (ruilbeurs) wisselen Baarnse ondernemers, bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties in een ongedwongen sfeer diensten en goederen uit. En dat met een gesloten portemonnee!

Zowel het aanbod als de wensen worden bij aanmelding bekend gemaakt op www.beursvloerbaarn.nl en in een later stadium bij de uitnodiging en in de Beursvloerkrant.

Hoe gaat de Beursvloer in z’n werk.
Met een slag op de beursgong komt de Beursvloer om 15:30 uur tot leven. In een tijdsbestek van anderhalf uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze “matches” wordt mankracht, materialen en kennis aangeboden. De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie. 

Is de tijd tekort?
Geen paniek, veel matches komen tot stand in de aansluitende netwerkborrel of daarna.

Waarom meedoen?
Meedoen aan de Beursvloer laat de maatschappelijk betrokken kant van een organisatie zien. Een kant van succesvol ondernemerschap die door steeds meer bedrijven bewuster, pragmatischer en doelgerichter wordt ingevuld. Het Beursvloerconcept stelt organisaties in de gelegenheid juist díe sociale kant van ondernemen te concretiseren en uit te werken. Naast het leggen van contact, ontstaat soms een langdurige partnerschap tussen bedrijf en organisatie. Meedoen geeft energie en voldoening waarbij het draait om de gunfactor en geluk en niet om geld!

Aanmelden:
ga naar www.beursvloerbaarn.nl  en schrijf u in als aanbieder of als vrager. Vooraf aanmelden is noodzakelijk om deel te kunnen nemen. Dat heeft o.a. te maken met de administratieve verwerking van uw gegevens bij het maken van de matches etc.
 

Bron: Hans Klijn, Vrijwilligersconsulent Welzijn Baarn, Oranjestraat 8, 3743 GD Baarn, Postadres: Postbus 65, 3740 AB  Baarn, 035 - 54 30 526, hans@welzijnbaarn.nl www.vrijwilligersbaarn.nl

Nieuwsoverzicht