Uitnodiging lunchbijeenkomst Warmtepompen


Vrijdag 20 oktober 2017

Soest, 30 oktober 2017

Beste ondernemers uit Soest en overige genodigden,

Herinnering Lunchbijeenkomst 

'Op vrijdag 3 november aanstaande bent u van harte uitgenodigd voor de lunchbijeenkomst van het Bedrijven Platform Duurzaamheid met als thema: 'Zijn warmtepompen de warmtevoorziening bij een toekomst zonder gas?
Meer informatie vindt u hieronder en op de de website van het BPD.
Daar kunt u zich ook aanmelden.


Vooraankondiging!
Zet ook vast donderdag 23 november in uw agenda. Dan organiseren we weer de jaarlijkse lunchontmoeting tussen bedrijven en de gemeente Soest. Het thema: Welke bijdrage kan aardwarmte leveren aan de lokale warmtevoorziening in Soest?e gemeente

----
Op vrijdag 3 november aanstaande organiseert het Bedrijven Platform Duurzaamheid de derde lunchbijeenkomst van 2017. Op deze bijeenkomst staat de vraag centraal: 'Zijn warmtepompen de warmtevoorziening bij een toekomst zonder gas?'  Remco Dusschoten,  algemeen directeur van 'Koelplan' uit Soesterberg, vertelt ons meer over zijn bedrijf en over de mogelijkheden van warmtepompen in de (toekomstige) warmtevoorziening.

Relevante gegevens:

  • Datum: Vrijdag 3 november vanaf 11.30 uur (inloop).
  • Aanvang programma 12.00 uur, eindtijd 13.30 uur.
  • Locatie: Windmolen 'De Windhond' Molenweg 30, Soest

Het belangrijkste onderwerp van deze lunchbijeenkomst is het verhaal van Remco Dusschoten van 'Koelplan'. Daarnaast is er informatie van het Bedrijven Platform Duurzaamheid over plannen voor een energiebesparingsaanpak op bedrijventerrein 'De Soestdijkse Grachten' in 2018. 

De agenda en een aanmeldingsformulier vindt u HIER.

Met vriendelijke groet,
Evert ten Kate en Arie Lengkeek

 

 

Nieuwsoverzicht