Voorinschrijving Sylvester BusinessRun 2017 opengesteld


Woensdag 18 oktober 2017

Ook dit jaar organiseren we weer de RABO Sylvester BusinessRun: de unieke Sylvestercross wedstrijd tussen bedrijventeams. Je kunt vanaf heden je team inschrijven voor de Sylvester Businessrun 2017 .

Inmiddels is het een vast onderdeel van de Sylvestercross in Soest: de RABOBANK Sylvester Business Run 2017. Werknemers van bedrijven, instellingen en organisaties kunnen ook op de laatste dag van 2017 in teamverband deelnemen aan de RABOBANK Sylvester Business Run 2017, als onderdeel van de internationaal bekende Sylvestercross te Soest. De teams nemen op oudejaarsdag deel aan een loop in de prachtige duinen van Soest. Dit schept een band tussen u, uw collega’s en relaties en betekent een sportief begin van 2018! De teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen.

De ontvangst van de RABOBANK Sylvester Business Run 2017-deelnemers vindt plaats in de kantine van SO Soest, mooi gelegen aan de Bosstraat te Soest-Zuid. Er is ruim voldoende kleedruimte beschikbaar waar u zich kunt omkleden. Ook is er uitgebreide douchegelegenheid. SO Soest ligt op loopafstand van de start en finish in de duinen. Na de teamfoto’s wordt er 8 km gepresteerd in de duinen. Vervolgens is er de mogelijkheid om lekker te douchen en onder het genot van een verzorgde lunch de prijsuitreiking bij te wonen. Kortom: gezond en sportief het oude jaar uit.

Alle informatie en hoe in te schrijven is te vinden op de website van de Sylvestercross, zie deze link.

Zie de website www.sylvestercross.nl voor het volledige programma van de 37ste Sylvestercross.

Schrijf je ook dit jaar weer in voor de Sylvester Businessrun, en sluit 2017 leuk, gezellig en sportief met je collega’s of zakenrelaties af!

Met sportieve groet,
Wouter de Blocq van Scheltinga
Organisatie BusinessRun Sylvestercross Soest
 

Nieuwsoverzicht