Film 'Tommorrow': in gesprek over een houdbare toekomst


Dinsdag 10 oktober 2017

Burgerinitiatief Energie Actief Soest, Artishock en Stichting Soest Duurzaam vertonen op zondag 15 oktober de Film 'Tomorrow'. In Soest werken gemeente, burgers en bedrijven samen aan duurzaamheid. Dat is bijzonder. Maar er zijn ook elders in de wereld bijzondere initiatieven, die ons kunnen inspireren.
 
Burgerinitiatief Energie Actief Soest en filmhuis Artishock vertonen in samenwerking met Stichting Soest Duurzaam op zondag 15 oktober de Film 'Tomorrow'. Na de film is er gelegenheid om met elkaar en met wethouder Marcel Adriani, Frans Davelaar en Annemiek Ramaekers in gesprek te gaan over initiatieven op weg naar een duurzame samenleving.

De makers van de film 'Tomorrow' gingen op bezoek bij mensen en ondernemers, die de gebaande paden verlaten. Een zoektocht naar initiatieven, gericht op een duurzame samenleving. Op zondag 15 oktober (aanvang 19.30 uur) gaat het om initiatieven op het gebied van economie, democratie en onderwijs. Onderwerpen, die iedere innovatieve ondernemer moeten aanspreken. 

Lees meer en reserveer kaarten.

Nieuwsoverzicht