Soest Netwerkt presenteert: Meet & Greet met wethouder Marcel Adriani


Vrijdag 18 maart 2016

Maak tijdens deze aanstaande bijeenkomst kennis met bestuurlijk en ondernemend Soest. Door middel van een speeddate-sessie vooraf leert iedereen elkaar bovendien nog beter kennen. Een mooie manier om je netwerk uit te breiden en ondernemers in Soest te ontmoeten. Het thema duurzaamheid speelt bij deze introductie een rode draad: want hoe duurzaam ben jij als ZZP’er? En hoe duurzaam is de wethouder eigenlijk zelf?

Kunnen we met elkaar nog een mooi project bedenken voor in de gemeente Soest? Dit kan zijn vanuit jezelf als ondernemer, maar misschien zie je juist mogelijkheden voor anderen! Delen met elkaar en samen sterk staan in het economisch werkveld in en om Soest. Marcel Adriani doet mee met het speeddaten, dus prangende vragen kunnen al in dit deel van de avond ter tafel komen. wil je echt met je boodschap voor het voetlicht komen, dan kan dat tijdens het volgende deel van de avond, als de heer Adriani in zijn praatje ingaat op duurzaamheid in Soest en het contact tussen ondernemers en gemeente. 

Programma en aanmelding
De bijeenkomst vindt plaats in StayOkay (Bosstraat 15, Soest) en kent de volgende programmering:

19.30u Inloop en welkom
20:00u Introductie van de avond en wethouder Adriani
20.05u Speeddaten
20.50u Verhaal Marcel Adriani (incl. vraag en antwoordsessie)
21.15u Borrel en napraten

Aan het einde van de avond is er ook nog de gelegenheid voor informeel netwerken in de foyer van StayOkay Soest.

Vrienden van Soest Netwerkt kunnen de bijeenkomst gratis bijwonen. Introducees of andere belangstellenden betalen €15,- entree.

Meld je hier aan voor deze bijeenkomst

Nieuwsoverzicht