Soestdijkse Grachten net niet het beste bedrijventerrein van Nederland 2015


Woensdag 14 oktober 2015

Bedrijventerrein de Soestdijkse Grachten in Soest is op 14 oktober niet uitgeroepen tot het Beste Bedrijventerrein van Nederland 2015. Henk van Asch en Paul Martens van de BMO Soest waren als afgevaardigden van het bestuur aanwezig bij het door Elba-Rec (van het vakblad Bedrijventerreinen) georganiseerde Nationaal Bedrijventerrein Congres in Tilburg. Aan de hand van het juryrapport menen beiden dat Soest op de tweede plaats is geëindigd.

De jury, bestaande uit ondernemers en onderzoekers, beoordeelde een shortlist van tientallen  terreinen en kwam tot drie genomineerden die op 8 oktober een presentatie gaven.

Ondanks dat de eerste plaats aan de Bedrijvenvereniging Boekelermeer werd uitgereikt en niet aan de Soestdijkse Grachten, is het bestuur trots op het behaalde resultaat. 

Voorzitter Frans Davelaar verwoordde het met: “Het is toch geweldig dat ons bedrijventerrein als vermoedelijk tweede is geëindigd.”

“Dat een eminente jury vele criteria zoals wegontsluiting, bewegwijzering, groen(onderhoud), algehele veiligheid, parkeren, samenwerking met de gemeente, inloopspreekuren, Kunstroute, parkmanagement, collectieve beveiliging etc., nauwkeurig heeft gewogen, sterkt ons in het vertrouwen dat de bedrijven van de Soestdijkse Grachten op een bijzonder terrein zijn gevestigd. De innovatieve presentatie voor de jury met o.a. een dronefilm van het bedrijventerrein bevestigt de constante drang naar vernieuwing” aldus de heren Van Asch en Martens.

Voor het het artikel in het AD van 15 okt. 2015, klik hier en klik hier voor het artikel in Soest Nu.

 

Nieuwsoverzicht