Kunstroute Soest zondag 20 september op 'De Grachten'


Vrijdag 11 september 2015

Genieten op de Kunst & Bedrijven Route Soest

Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen op zondag 20 september 2015 hun hart ophalen in Soest. Op bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten, deel De Grachten, zetten circa 30 bedrijven hun deuren wagenwijd open om iedereen te laten genieten van beeldende kunst en het optreden van podiumkunstenaars!

De Kunst & Bedrijven Route Soest is hét evenement om te kijken en te luisteren naar wat cultureel Soest te bieden heeft. Door de keuze voor het bedrijventerrein als locatie ontstaat een bijzondere combinatie van kunst en bedrijven; uniek in Nederland!

Met trots presenteren circa 45 beeldende kunstenaars hun prachtige kunstwerken en zorgt een keur aan Soester podiumkunstenaars voor een muzikaal en visueel spektakel.

Kinderkunstroute
Speciaal voor de wat jongere bezoekers is er een Kinderkunstroute opgezet.
Kinderen kunnen een kinderkunstroute doeboek ophalen en op hun eigen wijze kennis maken met kunst en cultuur!

Bezoek
Bezoekers zijn van 12.00 uur tot 17:00 uur (opening om 11.30 uur), van harte welkom op dit gratis toegankelijke evenement. Alle informatie over kunstenaars, locaties en activiteiten staat op de website www.kunstroutesoest.nl (ook geschikt voor smartphones) en via de bij de ingangen verkrijgbare folder. Voor diegenen die wat moeilijk ter been zijn en de route fietsend af willen leggen, staan er gratis fietsen ter beschikking.

Bron: Kunstroute Soest

Nieuwsoverzicht