Uitnodiging bijeenkomst Soestdijkse Grachten 'Soest United' avond


Vrijdag 21 november 2014

Zit uw mailbox ook zo vol met aankondigingen van instanties die u wel even vertellen wat u moet doen om uw bedrijf op te stomen, hoe u met slechts één dagcursus van 399,- (lunch inbegrepen) leert hoe u massa’s klanten werft, of hoe u zich onderscheidend kunt presenteren op het internet tussen die miljoenen andere sites die via dat ene beeldscherm bij potentiële klanten naar binnen willen. Zou het niet fantastisch zijn als er initiatieven zouden zijn waarbij het netwerken (lees vissen) en borrelen nu eens niet de boventoon voert, maar waar je als ondernemer concreet wat aan hebt?

Zo’n initiatief staat binnenkort voor de deur. Onder de titel “Soest United” organiseren wij (uw collega ondernemers) op woensdag 10 december a.s. een avond voor alle ondernemers van het bedrijventerrein de Soestdijkse Grachten, delen De Grachten en Soestdijk. Naast gezelligheid staat deze avond vooral in het teken van de bundeling van krachten van krachten van onze gezamenlijke bedrijven. Het zijn er pakweg 300, daar kun je een vuist mee maken waar niemand omheen kan.

We weten op voorhand al, dat energiebedrijven best bereid zijn om water bij de wijn te doen. Het zal u verrassen als u hoort hoe ver zij daarbij willen gaan. Voor deze avond hebben wij energie experts van Kobespa uitgenodigd. Deze mensen leggen u haarfijn uit hoe wij samen tot een flinke reductie van onze energiekosten kunnen komen en hoe wij dat ook kunnen continueren.

Heeft u zelf ideeën ... neem ze mee, we zijn er om samen sterker te nemen.

Relevante gegevens:
Datum
Woensdag 10 december

Locatie:
Tuinadviescentrum 't Vaarderhoogt
Dorresteinweg 72b, Soest

Programma

  • 19.00 - 19.30 uur, inloop
  • 19.30 - 19.45 uur, welkomstwoord
  • 19.45 uur - 20.15 uur, presentatie energiekostenbesparing door Kobespa
  • Aansluitend evt. inbreng door collega ondernemers en bijpraten met een hapje en een drankje.
  • Tot 22.00 winkelen

Hapje, drankje
Vanzelfsprekend zorgen wij dat het u die avond aan niets zal ontbreken.

Cadeautje erbij
Bij de uitnodiging die per post is verzonden, is een kortingsvoucher bijgevoegd. Na de bijeenkomst krijgt u (als u dat wilt) tot 22.00 uur de gelegenheid om (evt samen met uw partner) te winkelen bij de Kerstshow “Kerstspiratie” van ‘t Vaarderhoogt. De voucher geeft u recht op 20% kassakorting op al uw aankopen deze avond.

‘t Vaarderhoogt blijft exclusief voor bezoekers van Soest United open tot 22.00 uur.

Alle bedrijven van het bedrijventerrein De Soestdijkse Grachten ontvingen de uitnodigingskaart en voucher (met 20% korting voor die avond) per post.

Aanmelden:
Druk op 'Ik ben erbij'.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Bedrijventerrein Soestdijkse Grachten
info@soestdijkegrachten.nl 

Nieuwsoverzicht