Uitnodiging GROEI Brainstorm Soest Netwerkt en EVON


Maandag 01 september 2014

Donderdag 4 september van 19.30-22.30 u. organiseert netwerkvereniging EVON een Groei Brainstorm samen netwerkvereniging Soest Netwerkt (SN). De bijeenkomst vindt plaats in Ondernemershuis Birkstaete te Soest.Het thema van de avond is GROEI, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Alles wat aandacht krijgt, groeit! Het thema is daarmee voor iedere ondernemer interessant.

Soms lijkt groei te stagneren, zoals bij de natuur in de herfst en winter. De natuur richt zijn energie naar binnen om nieuwe knoppen te vormen die in het voorjaar weer tot bloei komen. Zo kan een stagnatie in groei op zakelijk of privégebied ook een aanzet zijn voor iets nieuws. Wat betekent groei voor jou? Is het een letterlijke groei van je omzet? Of is het ook leren van je ervaringen, nieuwe stappen zetten, durven je nek uit te steken, groeien door te delen, samenwerken en creatief zijn waardoor je kunt groeien, kansen zien, out-of-the-box denken. Waar heb je hulp bij nodig en wat wil je verbeteren?

Tijdens een interactieve bijeenkomst gaan we in kleine groepen werken met dit thema. De avond wordt begeleid door Lilian Coenen van Soest Netwerkt. Zij heeft hierin de nodige ervaring. Na de brainstorm sessie is er nog ruime gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. De hapjes worden verzorgd door Smaakgevoel Catering.
Het wordt een inspirerende avond waarop je volop nieuwe ideeën opdoet, impulsen krijgt en geeft en nieuwe contacten kunt opdoen. Je leert elkaar beter kennen en je kunt je netwerk en je mogelijkheden uitbreiden, kortom: Groeien!
Het wordt een groeizame bijeenkomst die je niet mag missen! Vergeet niet om voldoende visitekaartjes mee te nemen!

De bijeenkomst vindt plaats bij:
Ondernemershuis Birkstaete
Birkstraat 95-1
3768 HD Soest
06-27342480

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via  www.evon.net Klikt u op de betreffende bijeenkomst voor meer informatie. Belangstellenden betalen € 15,-, maar ontvangen €15,- korting op het lidmaatschapsgeld als ze besluiten lid te worden. Deze bijdrage dient op de avond zelf contant te worden afgerekend. U ontvangt een factuur bij betaling. De bijdrage is vastgesteld zonder winstoogmerk.

Over EVON
EVON staat voor Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk en is in 1993 opgericht met als doel vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren en zichtbaar te maken. EVON is gevestigd in Amersfoort en is met meer dan 100 vrouwelijke ondernemers het grootste regionale vrouwennetwerk in de regio 't Gooi- en Eemland. EVON organiseert bijeenkomsten en workshops gericht op verhoging van de kwaliteit van het ondernemen en het verschaffen van informatie over economische, juridische en sociale regelingen. Daarnaast investeert EVON in waardevolle netwerkcontacten en vormt zij een platform voor samenwerking en inkoopvoordeel. Lees meer op www.evon.net.

Over Soest Netwerkt
Soest Netwerkt is een netwerkorganisatie gericht op het stimuleren van economische activiteiten in Soest en daarbij met name op een verbindende wijze de belangen van de zelfstandige professional  (ZP-er) centraal stelt. 
Voortgekomen uit een LinkedIn groep met ruim 1400 leden (juli 2013), is Soest Netwerkt  geëvolueerd tot een stichting die voor haar leden succes en inspiratie wil creëren. Soest Netwerkt biedt haar leden mogelijkheden kennis te delen, te  sparren met collega ondernemers, te netwerken  en samen te werken in projecten en opdrachten.
Soest Netwerkt  wil actief, resultaatgericht en vernieuwend zichtbaar zijn en op een constructieve en transparante wijze samenwerken met de gemeente Soest, instellingen, zakelijke netwerken en bedrijven, wat zowel kan leiden tot opdrachten voor de leden van het netwerk als tot verdere economische bedrijvigheid in Soest. Lees meer op www.soestnetwerkt.nl

Nieuwsoverzicht