Uitnodiging voor U15-Caf� op donderdag 26 juni


Maandag 16 juni 2014

De U15 is een groeiend netwerk van werkgevers die de bereikbaarheid van de regio Midden-Nederland willen verbeteren. Een betere bereikbaarheid heeft veel voordelen voor uw bedrijf, zoals kostenreductie en een lagere CO2-uitstoot.

De U15 is een belangrijke gesprekspartner voor het ministerie van I&M, de provincie Utrecht en de grote steden in Midden Nederland. U15 vertegenwoordigt het bedrijfsleven in het bestuurlijk trio van Beter Benutten Midden-Nederland. In de U15 delen bedrijven kennis en ervaringen met elkaar. Daarnaast nemen U15-bedrijven deel aan projecten die de bereikbaarheid in de regio vergroten. Voorbeelden hiervan zijn het stimuleren van fietsen binnen het bedrijf en de invoering van een mobiliteitsbudget.

U wordt uitgenodigd ik je uit voor het volgende U15-Café, dat plaatsvindt op donderdagmiddag 26 juni bij Oracle in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst word je bijgepraat over alle ontwikkelingen in de U15 en kun je kennis en ervaringen delen met andere U15-bedrijven.Ondermeer zal Wilma Vriend een inkijkje geven in de manier waarop Oracle vorm geeft aan slim werken, slim reizen. We bespreken innovatieve invullingen van ‘het nieuwe werken’. Marie-Claire van den Berg van de Natuur & Milieu Federatie geeft een pitch over duurzame mobiliteit en Henriëtte Former praat je bij over het U15-project CO2-footprint.

Het café vindt plaats op 26 juni tussen 16.00 en 18.00 uur bij Oracle in de SKY-ruimte, Hertogswetering 163/167 in UtrechtHet inhoudelijke programma duurt van 16.30 tot 17.30 uur, daarna is er gelegenheid om door te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Schroom uiteraard niet om ook andere geïnteresseerden, zoals een collega of een collega-bedrijf mee te nemen naar deze bijeenkomst. Laat dat s.v.p wel even weten, zodat Oracle weet met hoeveel aanwezigen rekening is te houden.

Wie interesse heeft in het stimuleren van fiets- en e-bikegebruik, is overigens van harte welkom bij de communitybijeenkomst fietsstimuleringDie vindt plaats bij Warande in Zeist, op dinsdagmiddag 1 juli  van 15.30 en 17.00 uur. Meer informatieis te vinden op de website van de U15.

Hartelijke groet en tot 26 juni!

Jens van der Weele
Communicatieadviseur U15
06-3179 3525

Bron: U15

Nieuwsoverzicht