Uitnodiging broodfonds informatieavond voor ondernemers uit Hilversum e.o. op 6 maart 2014


Donderdag 06 februari 2014

Een broodfonds is een netwerk waarin minimaal twintig en maximaal vijftig zzp’ers en andere zelfstandig ondernemers bereid zijn elkaar door een periode van arbeidsongeschiktheid te helpen. De meeste zelfstandigen zijn niet verzekerd tegen inkomensachteruitgang bij arbeidsongeschiktheid. Van alle Nederlandse zelfstandigen, blijkt tweederde geen AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) te hebben. Ze vinden het vaak te ingewikkeld of te duur om dit risico te verzekeren.

Een broodfonds is een alternatief voor de AOV. Het eerste collectieve broodfonds bestaat al acht jaar. Sinds de BroodfondsMakers, nu bijna drie jaar geleden, naar buiten traden en groepen zijn gaan begeleiden bij het starten van een broodfonds, is het ontdekt als een serieuze oplossing: er zijn inmiddels ruim zeventig broodfondsen opgericht door heel Nederland. Daarnaast zijn er twintig groepen in oprichting.

Om een korte impressie te krijgen kunt u via deze link een item zien over het Broodfonds uitgezonden bij 1 Vandaag en het Broodfonds bij VPRO Tegenlicht:
http://www.broodfonds.nl/nieuws/in_het_nieuws

Ondernemers uit Hilversum en omgeving die interesse hebben en nieuwsgierig zijn naar het broodfonds kunnen zich aanmelden voor de informatie bijeenkomst op donderdag 6 maart 2014 om 19.30 uur. Aanmelden vooraf via: info@broodfonds.nl. De toegang is gratis.

Locatie: Cafe Dudok
Larenseweg 1a
1221 CH Hilversum

Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur 

Wij hopen u donderdag 6 maart te mogen ontmoeten.
Uiteraard kunt u deze uitnodiging verder verspreiden binnen uw netwerk. 

Met vriendelijke groet,
Inge Broere
De BroodfondsMakers 

Voor uitgebreide informatie, lees verder.

Nieuwsoverzicht