23% kostenbesparing gerealiseerd bij ondernemers in de regio


Donderdag 09 augustus 2012

De afgelopen zes weken heeft een aantal ondernemers in de regio via een gratis adviesgesprek bij Ondernemersplaza in Amersfoort de bedrijfskosten en mogelijke besparingen daarop in kaart gebracht. Met een direct resultaat voor de betreffende ondernemers: in totaal is er voor de ondernemers meer dan 23% aan directe bedrijfskosten gerealiseerd.

De resultaten van de samenwerking tussen SavePartner en Ondernemersplaza leveren na zes weken een positief resultaat op. Ondernemersplaza hoopt de komende weken nog meer ondernemers te ontvangen die gebruikmaken van de gratis scan om kostenbesparingen in kaart te brengen.

Ondernemers zijn zich er vaak niet van bewust dat zij tot wel 40% op hun vaste kosten kunnen besparen. Ondernemersplaza signaleerde deze trend en speelde hierop in, door vanaf 1 juli voor ondernemers een gratis adviesgesprek aan te bieden om de kosten en mogelijke besparingen in kaart te brengen. Dit gratis adviesgesprek vindt plaats bij Ondernemersplaza in Amersfoort.  

Indicatie besparing
In een persoonlijk gesprek stellen de adviseurs de huidige financiële situatie van de ondernemer vast. Daaruit volgt een indicatie of er op de vaste lasten kan worden bespaard. Het is niet nodig de jaarcijfers mee te nemen naar het spreekuur. Wel is het handig (kopieën) mee te nemen van facturen/polissen die de ondernemer wil laten scannen of waarvan kostenbesparingen vermoed worden. De gratis adviesgesprekken vinden elke donderdagmiddag in augustus plaats tussen 13.00- 17.00 uur bij Ondernemersplaza in Amersfoort Printerweg 6, 3821 AD Tel. 036-524 86 00. Ondernemers kunnen zonder afspraak terecht.

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht