Lift2Move

Lift2Move

De slogan ‘Moving Forward’ is ons bedrijf Lift2Move op het lijf geschreven. Vanuit mijn passie om mensen te helpen en met name zorgvragers zo lang mogelijk zelfstandig en zo natuurlijk mogelijk te laten bewegen met behulp van til- en transferhulpmiddelen heb ik Lift2Move opgezet.

Wij importeren en distribueren actieve en passieve tilliften, plafondliften en tilbanden voor de gezondheidszorg. Uiteraard kunnen wij de vereiste keuringen, reparatie en onderhoud voor u uitvoeren.

Daarnaast komen onze producten de kwaliteit van de geleverde zorg én de fysieke belasting van de zorgverlener ten goede. In Nederland zijn ruim 800.000 mensen werkzaam in de zorg; 1 op 3 hiervan heeft ‘s avonds pijn in het lijf, dit heeft gevolgen voor het ziekteverzuim en het werkplezier, daarnaast hebben we te maken met een dubbele vergrijzing, zowel de zorgvragers als de verzorgende worden ouder. Zorgverleners hoeven dankzij onze (transfer)hulpmiddelen de grenzen van fysieke belasting niet te overschrijden, hierdoor kunnen zij zorgvragers optimale zorg bieden én daalt het ziekteverzuim in zorginstellingen.

 

Produkten:

·       Actieve en passieve tilliften

·       Plafondliften

·       Tilbanden

·       Transferhulpmiddelen

·       Neuroforma (systeem ten behoeve van neurorevalidatie)

·       Varilymph (Intermitterende Compressie Therapie)

 

Diensten:

·       Keuring van tilliften, plafondliften en tilbanden

·       Onderhoud en service aan tilliften, plafondliften en tilbanden

·       Reparatie en aanpassing van hulpmiddelen

 

Algemene informatie

HandelsnaamLift2Move
AdresKoperwiek 29
Postcode3766 AM
PlaatsSoest

Websitewww.lift2move.nl
Telefoonnummer035-5448574
E-mailadresm.bannink@lift2move.nl

Lidnummer4444471
KvK-nummer32104701

Postadres

Adres
Postcode

Sociale Media