Veerkracht voor je kind

VeerKracht voor je kind -  is er voor jou en je kind.  Voor meer kracht, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. 

Mijn naam is Vera Hagen. In mijn praktijk begeleid ik kinderen, moeders en vaders om positief en met zelfvertrouwen door het leven te gaan. Als ouder en kindercoach heb ik als missie om kinderen te laten schitteren.  Dit doe ik samen of alleen met de ouder. Door handvatten te geven en door de belevenis. Het resultaat is meer zelfvertrouwen, veerkracht en zelfbewustzijn. Ik geef Rots en Water trainingen, kindercoaching en ik maak gebruik van Methode Matheij. Als bonus heb ik het online programma 'Van Zorgen naar Vertrouwen' voor vrouwen. 

Rots en Water - is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining (SOVA).  Deze training bestaat 75% uit actieve speloefeningen. De overige 25% uit praten en reflectie. Rots staat voor kracht, zelfvertrouwen en opkomen voor jezelf. Water staat voor rust, praten en vriendschap. Ik geef ouder en kind trainingen.  In 3 trainingen leer je samen om op te komen voor jezelf, grenzen aan geven, focus, stevig staan en bij jezelf te blijven. Voor meer kracht en rust in jezelf. 

Kindercoaching - we kijken naar wat er nodig is voor je kind. Wat is er nodig om je kind te helpen.  Is je kind snel boos, snel afgeleid of faalangstig en loop je als ouder vast.  Zie je even geen uitweg dan is dit wat voor jou. Samen kijken we hiernaar en maken we het inzichtelijk.  Soms is er maar 1 sessie nodig met de ouder. Hoe mooi zou het zijn als kindercoaching niet nodig zou zijn. 

Methode Matheij - Door gebruik te maken van speciale gesprekstechnieken in combinatie met de wijsheid van je lichaam komen we snel tot de kern. We sporen op wat er in de weg staat om je doel te behalen. We ruimen op wat niet meer nodig is en vervangen we het door iets nieuws. Alle antwoorden zitten al in je zelf.

Online programma - wil je meer vertrouwen dan heb ik een prachtig online programma 'van Zorgen naar Vertrouwen' voor vrouwen.  In 5 weken ga je kijken welke overtuigingen je niet meer helpen. Je leert om jezelf open te stellen zonder jezelf te verliezen,  milder te zijn en om grenzen te stellen. Met als doel om vrij te zijn van zorgen. Zodat jij als ouder weet wat te doen.  Wat goed is voor jezelf en je kind.  Je voelt wat nodig is en handelt hiernaar in vertrouwen. Het mooie is dat kinderen imiteren en kopiëren. Kinderen laten schitteren doe je door eerst jezelf te laten schitteren. 

Algemene informatie

HandelsnaamVeerkracht voor je kind
AdresVarenstraat 73
Postcode3765 WK
PlaatsSoest

Websitewww.veerkrachtvoorjekind.nl
Telefoonnummer0627148466
E-mailadresvera@veerkrachtvoorjekind.nl

Lidnummer4444468
KvK-nummer66798094

Postadres

Adres
Postcode

Sociale Media