Aqwanta HRM Services

Ik ben Thécla Algra en ik ben al meer dan 10 jaar ondernemer. Ik ben geboren en getogen in Laren N.H. en na wat omzwervingen woon ik weer in het midden van het land. Mijn kinderen zijn inmiddels volwassen en wonen in Amsterdam. In 2015 ben ik gestart met Aqwanta HRM Services om ondernemers en leidinggevenden te kunnen ontzorgen in werving en selectie en verzuimbegeleiding.

Ik heb tijdens mijn werk voor Aqwanta en tijdens mijn jaren als MKB-ondernemer de mooie maar zeker ook de moeilijke kanten van het ondernemerschap aan den lijve kunnen ondervinden. Die rijke ervaring neem ik nu mee in mijn werkzaamheden. Als ik aan mijn klanten vraag waarom ze graag met mij werken, noemen ze allemaal mijn 'hands on' aanpak, mijn enthousiasme en betrokkenheid, mijn aandacht voor de persoon en uiteraard de goede resultaten.

Werknemers zijn het "bedrijfskapitaal" van de onderneming. Goed en gemotiveerd personeel staat daarom altijd aan de basis van het succes van elk bedrijf. Aqwanta levert met haar effectieve aanpak bij verzuimbegeleiding en recruitment een belangrijke bijdrage aan het hebben en houden van gezonde en gemotiveerde werknemers en daarmee een gezonde organisatie.

De naam Aqwanta is opgebouwd uit AQWA (water) en TA (mijn initialen). Water moet stromen want uit stilstaand water verdwijnt op termijn het leven. Water staat hier symbool voor de loop van een mensenleven en ik help graag stenen te verleggen om de stroom anders en beter te doen lopen. Het leven draait om mensen en hun persoonlijkheid en wat hen drijft, is wat mij boeit. 

Algemene informatie

HandelsnaamAqwanta HRM Services
AdresNassauplantsoen 3
Postcode3761 BH
PlaatsSoest

Websitehttp://www.aqwanta.nl/
Telefoonnummer035-6228733
E-mailadresthecla@aqwanta.nl

Lidnummer802
KvK-nummer62209930

Postadres

AdresNassauplantsoen 3
Postcode3761 BH Soest

Sociale Media