CCMD

CCMD houd zich bezig met het opzetten en implementeren van operationele verbeteracties, Projectmanagement, Interim management, Coaching/ Klankborden

Mijn kracht ligt in vasthoudendheid, goed vastleggen opvolgen en navolgen totdat het resultaat behaald is. Vaak zie ik dat bedrijven projecten initieren, bestuderen, plannen en er tijd en geld in investeren. Toch is het realiseren, opstarten en afmaken soms een lastig punt. De drukte en waan van de dag voorkomt dat het project of de verandering doorgevoerd wordt.

Het opzetten en realiseren van unieke en eigenwijze projecten en onconventionele ideeën. Dat is mijn passie. Ik doorzie situaties in een oogopslag en laat dan niet na om een oplossing te vinden die buiten de gebaande paden ligt. Dat leidt tot verrassing, soms tot verbazing, maar altijd tot een frisse wind dat het gesprek en de bewustwording op gang brengt. Na een grondige analyse en duidelijke definitie van de doelstelling werk ik vervolgens met een planmatige aanpak naar een realistisch eindresultaat. Sales-management en verandertrajecten hebben voor mij geen geheimen.

Ik heb ervaring als commercieel en algemeen leidinggevende, met name in de toeleveringsindustrie in de installatiebranche. Hierbij ben ik gewend om te werken met Amerikaanse en Britse moederbedrijven en communiceer ik op alle niveaus.

Algemene informatie

HandelsnaamCCMD
AdresTalmalaan 30
Postcode3761AN
PlaatsSoest

Websitewww.4ccmd.nl
Telefoonnummer06-53843794
E-mailadresbas@4ccmd.nl

Lidnummer762
KvK-nummer66624991

Postadres

AdresTalmalaan 30
Postcode3761 AN Soest

Sociale Media